Doma Nagradna igra

Nagradna igra

Pogoji in pravila nagradne igre

Splo┼íne dolo─Źbe

Organizator nagradne igre (v nadaljevanju nagradna igra) je Vpra┼íaj d.o.o., Slap 22, 4290 Tr┼żi─Ź (v nadaljevanju: organizator). Nagradna igra poteka v tekmovalni sezoni 2020/21 v ─Źasu tekem (vsako tekmo posebej v ─Źasu trajanja tekme). Nagradna igra poteka na dru┼żbenem omre┼żju Facebook, pri ─Źemer dru┼żba Facebook Inc. 1601 S California Ave, Palo Alto, CA, 94304, USA, oz. njene podru┼żnice (“dru┼żba Facebook Inc.”) ni njen pokrovitelj, niti ni na kakr┼íenkoli na─Źin povezana z dru┼żbo Facebook Inc. Namen nagradne igre je pridobivanje obo┼żevalcev Facebook strani Hokej TV

Pogoji za sodelovanje v nagradni igri

V nagradni igri lahko sodelujejo vse uporabnice in uporabniki omre┼żja Facebook, ki kumulativno izpolnjujejo naslednje pogoje:

  • so registrirani uporabniki Facebook-a
  • so starej┼íi od 18 let
  • so dr┼żavljani Republike Slovenije s stalnim bivali┼í─Źem v Republiki Sloveniji,
  • sprejemajo te pogoje sodelovanja v nagradni igri in pravila omre┼żja FacebookKakr┼íenkoli nakup blaga ali storitev pri organizatorju nagradne igre ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri. V nagradni igri ne smejo sodelovati sodelovci produkcije Vpra┼íaj d.o.o za Tr┼żi─Ź TV ÔÇô Hokej TV, ki sodelujejo pri izvedbi nagradne igre. Pravna oseba ne more biti udele┼żenec nagradne igre. ┼áteje se, da je s sodelovanjem v nagradni igri udele┼żenec seznanjen in se strinja s temi Splo┼ínimi pogoji nagradne igre (v nadaljevanju: splo┼íni pogoji), ki so objavljeni na Facebook strani https://www.facebook.com/HokejTV.si/┬á

Na─Źin sodelovanja

Uporabnik Facebooka, ki ┼żeli sodelovati v nagradni objavi, katero bo organizator v zvezi z nagradno igro objavil na ─Źasovnici Facebook strani Hokej TV in za vsako tekmo posebej tudi v neposrednem televizijskem prenosu, mora na facebook strani Hokej TV v komentar zapisati odgovor na nagradno vpra┼íanje. Za vsako tekmo bo zastavljeno novo nagradno vpra─Źanje.

Pravila

Po zaklju─Źku nagradne igre bo organizator pripravil kon─Źni seznam vseh udele┼żencev, ki so izpolnili pogoj za sodelovanje v nagradni igri. ┼Żrebanje, ki bo izvedeno elektronsko, bo potekalo naslednji dan po zaklju─Źeni tekmi na sede┼żu organizatorja in v prisotnosti tri─Źlanske komisije predstavnikov organizatorja.

Komisija

  • Sa┼ía Podrekar
  • Gregor Podrekar
  • komentator posamezne tekme

┼Żrebanje

┼Żrebanje ne bo javno. Organizator si pridru┼żuje pravico, da sodelujo─Źe, ki ne delujejo v skladu s pravili in pogoji sodelovanja, trajno izlo─Źi iz sodelovanja v nagradni igri.

Nagrade in prevzem nagrad

Organizator bo zmagovalcu podelil nagrado, ki je objavljena skupaj z nagradnim vprašanjem.
Nagrajenci bodo o nagradi obve┼í─Źeni z objavo komentarja pod nagradno objavo na ─Źasovnici Facebook strani Hokej TV. Nagrajenci bodo morali organizatorju v roku 3 dni od objave o nagradi posredovati osebne podatke (ime in priimek, naslov) v zasebnem sporo─Źilu na Facebook strani Hokej TV. Nagrado bodo prejeli po po┼íti v roku 10 delovnih dni od prejetih osebnih podatkov.
─îe nagrajenci osebnih podatkov v zahtevanem roku ne bodo posredovali, se smatra, da nagrade ne ┼żelijo prejeti in s tem izgubijo pravico do nagrade. V takem primeru je organizator prost vseh obveznosti do teh nagrajencev. V organizatorjevi presoji je, da se odlo─Źi, ali bo tako nagrado podelil komu drugemu ali ne.
Organizator si pridr┼żuje pravico, da ne podeli nagrad, ─Źe: – nagrajenci ne izpolnijo pogojev za prevzem nagrade, – se pojavi dvom o istovetnosti podatkov (la┼żni profil), – se ugotovi, da je uporabnik v igri sodeloval v nasprotju s pravili in pogoji nagradne igre.
S sodelovanjem v nagradni igri se sodelujo─Źi vnaprej strinjajo in sogla┼íajo, da v primeru, da postanejo nagrajenci, organizator objavi njihovo ime in priimek na Facebook strani https://www.facebook.com/HokejTV.si/ Iz┼żrebanec lahko odkloni prevzem nagrade. ─îe iz┼żrebanec sprejem nagrade odkloni, se ┼íteje, da nagrad ne ┼żeli sprejeti ter je tako organizator v razmerju do iz┼żrebanca prost vseh obveznosti po pravilih te nagradne igre. Hkrati organizator pridobi pravico razpolaganja z nagrado v kakr┼íen koli drug namen. Nagrad ni mo┼żno zamenjati ali izpla─Źati v gotovini. Pravice prevzema nagrade ni mogo─Źe prenesti na tretjo osebo.

Odgovornosti organizatorja

Organizator ne prevzema nikakršne odgovornosti za:

 • nedelovanje Facebook strani Hokej TV in posledice nedelovanja, ne glede na razloge za nedelovanje
 • nedelovanje Facebook strani Hokej TV, ki je posledica izpada omre┼żja pogodbenih partnerjev, izpada elektri─Źne energije ali drugih tehni─Źnih motenj, ki bi lahko za─Źasno motile uporabo storitve
 • kakr┼íne koli posledice, ki bi jih sodelujo─Źi utrpel zaradi sodelovanja v nagradnem ┼żrebanju, – kakr┼íne koli posledice ob kori┼í─Źenju nagrad.

Pla─Źilo dohodnine

Vrednost nagrad ne predstavlja dose┼żeni dohodek (dav─Źno osnovo) v skladu s 108. ─Źlenom Zakona o dohodnini.

Varovanje osebnih podatkov

Organizator bo osebne podatke skrbno varoval, skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) (Ur. l. RS, ┼ít 94/2007-UPB1) in Zakonom o elektronskih komunikacijah (ZEKom) (UR. l. RS, ┼ít. 13/2007-UPB1, 110/2009) ter Splo┼íno uredbo o varstvu podatkov (v nadaljevanju GDPR). Sodelujo─Źi s sodelovanjem v nagradni igri izrecno dovoljuje, da organizator od omre┼żja Facebook pridobi in nadalje obdeluje njegove osebne podatke, ki jih je navedel v svojem Facebook profilu, ime in priimek oz. uporabni┼íko ime. S sodelovanjem v nagradni igri udele┼żenec dovoli organizatorju hranjenje posredovanih osebnih podatkov do zaklju─Źka nagradne igre z namenom objave seznama nagrajencev in izro─Źitve nagrad. Organizator se zavezuje, da osebnih podatkov nagrajencev ne bo posredoval tretjim osebam, razen ─Źe je to potrebno zaradi izvedbe nagradne igre ali ─Źe je to dol┼żan v skladu z veljavnimi predpisi. V ─Źasu upravljanja osebnih podatkov ima posameznik mo┼żnost vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa osebnih podatkov v zbirki podatkov, skladno z veljavnimi predpisi. Sodelujo─Źi v nagradni igri lahko kadarkoli v ─Źasu trajanja nagradne igre prekli─Źe sodelovanje v nagradni igri, s ─Źimer bodo njegovi osebni podatki izbrisani iz baze osebnih podatkov. Za prekinitev sodelovanja v nagradni igri mora podati zahtevek na Facebook zasebno sporo─Źilo Facebook strani Hokej TV. Organizator bo v vlogi upravljavca osebne podatke (ime in priimek oz. uporabni┼íko ime), ki jih pridobi od sodelujo─Źih, uporabljal izklju─Źno za naslednje namene: ┬Ě izvedbo nagradne igre v vseh vidikih, ┬Ě obve┼í─Źanje nagrajencev o rezultatu ┼żrebanja in podelitvi nagrad (velja samo za nagrajence), ┬Ě objave nagrajencev na spletni strani in Facebook strani organizatorja (velja samo za nagrajence).

Kon─Źne dolo─Źbe

S sodelovanjem v nagradni igri se ┼íteje, da sodelujo─Źi s temi pravili sogla┼ía. Organizator si pridr┼żuje pravico sprememb pravil, ─Źe to zahtevajo vzroki tehni─Źne ali komercialne narave ali vzroki na strani javnosti. O vseh spremembah in novostih nagradne igre bo organizator udele┼żence obve┼í─Źal z objavami na Facebook strani Hokej TV. Prito┼żbe in reklamacije v zvezi z nagradno igro lahko udele┼żenci po┼íljejo na zasebno sporo─Źilo Facebook strani Hokej TV. V primeru sporov, ki nastanejo v zvezi z nagradno igro, je Okrajno sodi┼í─Źe v Kranju.

Tr┼żi─Ź, 12.09.2020

Vprašaj d.o.o.

Saša Podrekar, direktorica.